Tuesday, 15 December 2015

New Year Giveaway By Honeyonnee.Com

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum dan hai semua...


Untuk join sila klik ke sini --> New Year Giveaway By Honeyonnee.Com
Maaf, klik banner tak keluar link. Tetiba blog buat hal pula. Grrr... >_<

Aku&Perfume

Fitri ni spesies hantu perfume.
Wajib pakai walaupun kadang-kadang tu takat nak pergi kedai yang jalan kaki, tak sempat ketiak nak berlecak dah sampai rumah balik dengan di tangan penuh dengan barang yang dibeli di kedai tadi.
Sebab apa tak boleh berpisah dengan perfume?
Sebab perfume membantu Fitri berasa segar.
Rasa macam bersemangat untuk memulakan hari bila segar.
Rasa yakin juga untuk berjumpa dengan insan-insan di luar sana.
Gituuu...
Inilah kisah Fitri&Perfume.
Kisah korang pula macam mana?
Jom join giveaway ni dengan klik link di atas.
Jangan klik banner sebab banner tak dapat nak letak link.
Blog merajuk dengan Fitri hari ni, entah mengapa.


Wassalam. Tata. Thanks sudi baca Fitri merepek. ^_^

11 comments:

  1. hahahaha, ketiak berlecak..sabor je lah..kikiki

    Good luck tau ...terima kasih sebab join GA ni (^_^)

    ReplyDelete
  2. ain datang singgah sini !.
    ain pun join jugak .
    good luck ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah.
      good luck juga. :)

      Delete
  3. blogwalking dri ga yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html
    done follow

    ReplyDelete
  4. Singgah blogwalking dan follow sini :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/new-year-giveaway-by-honeyonneecom.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete