Friday, 1 January 2016

Segmen Awak Orang Mana?

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum dan hai semua,,,


Fitri orang Ipoh, Perak.
Nak cerita apa yang best dekat Ipoh sampai tahun 2017 pun tak habis.
Hehehe ;)
Tapi, yang paling best bagi Fitri dekat Ipoh adalah...
kedai buku!
Hehehe. :D
Maaflah, Fitri ni memang ratu buku.
Jadi, setiap kali keluar jenjalan memang cari kedai buku dulu.
Selalunya pi Kedai Buku Mubaruk tak pun Popular dekat Ipoh Parade.
The biggest Popular in Ipoh. Bahagia sangat bila dapat masuk Popular.
Hahaha... XD
Ada yang lagi best...
Ada gerbang malam, pasar karat dan yang paling best...
Stesen Keretapi pergi waktu malam minggu.
Okay, jujurlah...
Fitri ni bukanlah kaki jalan sangat orangnya.
Kalau ada orang bawa barulah Fitri merasa nak jalan-jalan.
Tapi Ipoh memang oldtown yang banyak tempat menarik.
^_^

Warna banner - FC74B8

Segmen ini tamat pada 22 Januari 2016.
Fitri dah join.
Korang pun jomlah join segmen by kak Nur Raihanah ni.
Tekan aje banner kat atas tu.
^_^

Wassalam. Tata. Thanks sudi baca Fitri merepek. ^_^

12 comments:

  1. tq join :) salam kenal dari muar johor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome.. :)
      Salam kenal juga dari ipoh perak

      Delete
  2. Replies
    1. hai orang... erkk.. kak najwa orang mana? hehe.. ^^

      Delete
  3. Ipoh memang best sebab study situ :D Jemput singgah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best, kan? hehe... ipoh mali tarak sombong maa.. hehe

      Terima kasih sudi singgah.. ;)

      Delete
  4. Assalamualaikum.. Best of luck sis.. =D akk pun join segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam. Terima kasih sudi singgah. ;)

      Delete
  5. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Hi fitri hheeheee perak rupanyaaa wuhuw
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete
  6. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

    ReplyDelete