Wednesday, 26 June 2013

Biar Gambar Berbicara ♥

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum dan hai semua... 

Gambar. Gerentilah 98% daripada semua yang baca entry ni minat dan gila menangkap gambar, fotogenik and all yang berkaitan dengan gambarlah. Ada yang posing 'cleaner' toilet Mydin la, ada yang posing itik serati la, posing separuh mati la. (Anybody touching here?!!! Haha.)

Ok, nak stop membebel. Hari ni nak bagi chance gambar untuk berbicara. Hehe... Jeng3...


                                
Inilah kucing kesayanganku. Romeo nama diberi. Juliet dah tak ada. Tak tau mana perginya. Huhu...
Nickname dia Omi. Ngeee...

Penat mencari rezeki. Hoho. =D

Penat tunggu keputusan waktu PRU 13 hari tu. Hehe.

*Jangan tangkap gambar I, segan tau!*

Muka poyo. =3


Inilah dia cover coretan-coretan Nur Fitri. Comel tak? Ngeh3...

Novel 
Cubaan pertama. Hehe.. Novel ni tak berapa hot.
Sebabnya, berbelit. Fitri sendiri tulis pun tak pahem.

Ihsan Novel Melayu Kreatif.

  Cerpen
Cerpen pertama yang Fitri coret.

Cerpen kedua. Kak Ilya Abdullah tolong buatkan cover.

Cerpen ketiga. 

Cerpen keempat.

Kak Afifah tolong buatkan. 

Cerpen kelima. Guna paint aje ni. Hehe.... =)

Cerpen keenam. Fitri paling suka cerita ni. Huhu...
Cerpen ketujuh. Ngee...





Gambar kenang-kenangan bersama-sama rakan dan sepupu sepapat, anak buah yang Fitri yang sayangi. Fitri luv all of them! 

#Pssttt... Sesiapa yang tak ada gambarnya di sini maap le. Hehe...



Geng kak ton Waktu kawad hari tu. ♥



Anak buah Fitri 

Zara ♥
 Ni waktu kecil. Sekarang ni dah boleh merangkak dah. Makin bambam pun ya. Auwww.. 

Durani dan Wajih. ♥

Rasanya bukan gambar yang berbicara tapi Fitri yang berbicara. Hehe... Anyway, sorry buat rakan-rakan yang gambaqnya tak ada kat sini. For you my dear reader, thanks sudi baca. Muahh.... ♥

Wassalam... Tata.. ^_^

No comments:

Post a Comment