Saturday, 2 March 2013

Daydreaming or....

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum dan hai semua...

Sebelum Fitri nak meneruskan sesi pembebelan Fitri kali ini, Fitri terlebih dahulu ingin mengajak semua sahabat-sahabat Fitri yang sedang membaca entry ini untuk sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat dua wira negara kita yang terkorban di Lahad Datu kelmarin.. Al- Fatihah.....



Malah, berita terbaru yang Fitri baca di berita online ada lagi 5 orang anggota polis telah terkorban.. Innalillah.. Boleh baca beritanya di SINI

Moga syurga tempat mereka... Amin....

______________________________________________________

Ok, sekarang Fitri nak memulakan sesi pembebelan Fitri. Sebenarnya Fitri rasa tak yakin dan tak percaya dengan apa yang berlaku. Ada orang minta Fitri sambung Cintaku Jauh Di Awan Biru. Korang rasa cerita Fitri tu best ke?? Bagi Fitri, cerita tu banyak sangat kekurangannya sampai rasa nak nangis bila buat cerita tu sebab tak tau nak tambah apa lagi nak bagi 'perfect'!

Apa-apa pun, dalam Word Starter CJDAB dah hampir ke garisan penamat... weeee... Happy riang rialah daku... huhu..

Cubit pipi lagi sebab tak percaya CJDAB ada peminat.. hehe... *tak bangga cuma gembira* ^_^

Malas nak taip lagilah, dah kering idea nak taip apa. So, takat ni ajelah ek entry Fitri... Tata... Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment